алтернатива на леб

Алтернатива на леб

Алтернатива на леб – дали треба да му се плашиш

Епизода 570 – што може да биде алтернатива на леб и негова замена? – прашање поставено од @bile

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.