генетски типови

Генетски типови

Што значат генетски типови екто, ендо и мезо

Епизода 597 – Што значат генетски типови екто, ендо и мезо? И дали во исхраната постои некаков сооднос помеѓу масти, јаглехидрати и протеини за секој тип? – прашање поставено од @gettliot

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.