гликемиски индекс

Гликемиски индекс

Гликемиски индекс – која храна е најдобра за одреден дел од денот

Епизода 594 – колку долго храната стои во стомакот и колку и треба да се обработи според гликемиски индекс? – прашање поставено од @ana

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

 

Остави коментар

Your email address will not be published.