дали јаболков оцет слабее

Дали јаболков оцет слабее

Дали јаболков оцет слабее ако го пиеш на гладно

Епизода 571 – дали јаболков оцет слабее ако пијам по една лажица на гладно и дали може да придонесе за нарушување на дигестијата? – прашање поставено од @mbonbonka

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.