здраво срце

Здраво срце

Епизода 566 – здраво срце

Што значи здрав кардио васкуларен систем и која храна најмногу придонесува за него? – прашање поставено од @sofi

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.