колку овесни снегулки

Колку овесни снегулки

Колку овесни снегулки дневно се доволно

Епизода 593 – дали постои некаков контраефект од секојдневна конзумација и колку овесни снегулки на ден да се јадат? – прашање поставено од @bojan

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.