колку сушено овошје

Колку сушено овошје

Колку сушено овошје е премногу

Епизода 581 – зошто сушените овошја имаа повеќе калории и колку сушено овошје е премногу? – прашање поставено од @akselnuredin

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

1 Comment

Остави коментар

Your email address will not be published.