мешање јаглехидрати и протеини

Мешање протеини и јаглехидрати

Дали мешање протеини и јаглехидрати ќе те слабее побрзо

Епизода 578 – многу често среќавам дека мешање протеини и јаглехидрати не треба да се прави доколку сакаш да слабееш. Што мислиш ти за тоа? – прашање поставено од @stankovikj

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.