напиток овес и јаболко

Напиток овес и јаболко

Напиток овес и јаболко – растителни влакна за да ја помогнете здравата дигестија

Напиток овес и јаболко е вкусен и лесен начин да го зголемите дневниот внес на растителни влакна и да ја помогнете здравата дигестија*

Главни придобивки

Една порција обезбедува:

1. 5 гр. растителни влакна
2. 6 природни извори на растителни влакна
3. 18 калории во 1 порција
4. Не содржи шеќер**
5. Без вештачки засладувачи
6. Содржи растворливи и нерастворливи растителни влакна
7. Измешајте го со вода или со вашиот омилен Фомула 1 шејк

Како може да ви помогне?
Напитокот од овес, јаболко и растителни влакна докажано може да ви помогне да го постигнете препорачаниот дневен внес на растителни влакна, а тоа е 25 гр. дневно за возрасни***.

Употреба

Измешајте 1 мерица (6,8 гр.) со 150 мл. вода или додајте 1 мерица во вашиот омилен микс на шејк.

Користете го производот во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав, активен начин на жив

Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.