овошје и зеленчук по вежбање

Овошје и зеленчук по вежбање

Епизода 564 – овошје и зеленчук по вежбање

Епизода 564 – дали е во ред да вежбам во теретана и да имам само вода, овошје и зеленчук по вежбање? Прашува @naumovski13

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.