показатели за хидрираност

Показатели за хидрираност

Епизода 567 – показатели за хидрираност

Кои се показатели за хидрираност и како да препознаам без да бројам чаши и литри? – прашање поставено од @nikola

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.