факти за колаген

Факти за колаген

Факти за колаген – протеинот што станува се’ поактуелен и баран

Епизода 567 – како до повеќе убавина за кожата, факти за колаген и дали суплементирањето е добра идеја? – прашање поставено од @valori

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.