чиа семе

Чиа семе

Чиа семе – колку ти фали за да премине во нездраво?

Епизода 573 – колку чиа семе е доволно да внесувам, а притоа да не претерам затоа што содржи големо количество на протеини, масти, витамини и минерали? – прашање поставено од Марија Стојчевска

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.