здраво срце

Епизода 566 – здраво срце Што значи здрав кардио васкуларен систем и која храна најмногу придонесува за него? – прашање поставено од @sofi Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

броење на калории

Епизода 565 – броење на калории Како да изгубам килажа без да се замарам со броење на калории? – прашање поставено од @natka. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

овошје и зеленчук по вежбање

Епизода 564 – овошје и зеленчук по вежбање Епизода 564 – дали е во ред да вежбам во теретана и да имам само вода, овошје и зеленчук по вежбање? Прашува @naumovski13 Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Епизода 563- лимон наутро

Епизда 563 – лимон наутро Епизода 563 – лимон наутро пијам веќе 3 месеци. Дали треба да направам некаква кратка пауза? – прашање од Катерина Ристоска. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе