fbpx Skip to content

Добредојде во школа за исхрана

Aко се препознаеш во некоја од точките подолу пополни ја формата и дојди да ти помогнеме со проектот школа за исхрана:

✅ Спиеш 6-8 часа и се будиш уморен/на
✅ Сакаш да бидеш физички активен/на
✅ Практикуваш добар начин на исхрана
✅ После ручек те фаќа дремка
✅ Ти се јаде благо/грицки попладне и навечер
✅ Те нервира “делчето” со целулит
✅ Се плашиш да мешаш ориз и месо
✅ Не пиеш вода 1-2 часа после оброк
✅ Мислиш дека мораш да вежбаш за да ослабнеш
✅ Не јадеш после 18 часот
✅ Мислиш дека треба да скратиш на јадење за да ослабнеш

2022 © The Better Nutrition