алтернатива на шеќер

Засладувачи и продукти како алтернатива на шеќер Епизода 689 – кое е твоето мислење за алтернатива на шеќер и производи кои што денес ги гледаме засладени со стевиа или некакви други засладувачи? – прашање поставено од @trpchevski Горан, има два аспекти на тоа како јас ги гледам алтернативите. Би требалоПрочитај повеќе

овојше како замена

Овошје како замена за благо – ќе ти ги реши ли кризите? Епзода 687 – дали овошје како замена за благо е во ред? – прашање поставено од @brigittepavlovski Ако гледаме од перспектива дека овошјето носи природни шеќери, дека носи растителни влакна витамини / минерали, тогаш е во ред. Но,Прочитај повеќе

благо и шеќер

3 чекори до помалку благо и шеќер Епизода 686 –  дали е во ред да се лишувам од благо и шеќер? Константно ми се појавува причина да се разубедам и да пробам. Како да постапам за да не го правам тоа – прашање поставено од Фросина. Mногу луѓе се соочуваатПрочитај повеќе

криза за благо

Нискокалорична опција кога ќе те фати криза за благо Епизода 671 – Што да јадам ниско калорично кога ме фаќа глад и криза за благо? – прашање поставено од @m_jovanoska Mинатата недела одговарав на слично прашање за замена за благо. Искрено мојот наједноставен одговор е да седнеш на google иПрочитај повеќе

замена за благо

Која е најдобра замена за благо Епизода 668 – Која намирница е добра замена за благо , јачменов слад , мед или слад од урма? – прашање поставено од @ole.ole82 За замена за благо и за вештачки засладувачи имам зборувано. Баш интересно што ме праша токму за овие три продукти.Прочитај повеќе

слабеење без леб благо

Слабеење без леб, благо и газирано – дали е доволно Епизода 599 – Дали слабеење без леб благо и газирано е доволно?? – прашање поставено од @sandramalevska. Се разбира дека не! Добрата исхрана, добриот изглед и тоа како ќе се чувствуваш и колку ќе бидеш здрав/а не е во тоаПрочитај повеќе

како до помалку благо

5 совети како до помалку благо и шеќери Да се обидеш како до помалку благо и шеќери – нешто што е толку вкусно е навистина тешко. Но, кога станува збор за избегнување шеќер постои нешто што го прави тоа уште потешко. Едноставно го има насекаде. Статистиките покажуваат дека просечниот човекПрочитај повеќе

кризите за благо

Кризите за благо – страдање што нема крај Си доаѓаш дома, ручаш и после си доаѓаат на ред кризите за благо. Многу познат шаблон на живеење кај многумина. Ако ме прашуваш мене, јас сум некако по соленото. Кога би имал избор пред мене помеѓу добра чоколада или некој пикантно лутПрочитај повеќе