постам

Постам и не сакам да ја изгувам мускулнат маса – што е правилно? Епизода 716 – Што би препорачал како исхрана за мускулна маса во овој период кога постам? – прашање поставено од Виктор. Доколку постиш и вежбаш, тоа е најдобро време за да се обратиш на портали и заеднициПрочитај повеќе

растителна храна

Придобивките од постење и растителна храна Иако јас имав еден несупешен обид за да се префрлам исклучиво на растителна храна и веганство, сепак имам многу голема поддршка и позитивно мислење поткрепено со факти. Зошто јас не успеав на долг рок да воспоставам овакви навики се неколку. Прво, не сакам даПрочитај повеќе

веганство и вежбање

Дали веганство и вежбање е комплицирана равенка Епизода 665 – дали може да позборуваш за веганство и вежбање? – прашање поставено од @dimulkova Марија не знам дали бараш потврда за тоа дали веган може да вежба или пак бараш совети и насоки како тој што вежба и е веган даПрочитај повеќе