деца и појадок

Родител, деца и појадок Деца и појадок не е едноставна равенка :). Многу често во типичен работен ден, појадокот се заменува со екстра минути за спиење со причина дека “не ми се јаде” или “ќе јадам по пат”. И кога ќе одлучат да јадат дома, следува награда галење и тапшање заПрочитај повеќе

мајка без изговори

Мајка без изговори – запознај ја Снеже Денес е многу лесно да си најдеш причина зошто не можеш, а тешко е да си мајка без изговори. Секојдневно се среќавам со луѓе кои ќе ми кажат разно разни причини. Но, понекогаш имате ситуации кога немате избор. Едиснтвена опција е да направитеПрочитај повеќе