ексфолијант со бобинки

Ексфолијант со бобинки – пилинг што моментално ја измазнува кожата Ексфолијант со бобинки  – пилинг богат со антиоксиданси со семки од јагодичести плодови за ексфолијација, што кожата ја прави мека и мазна. Кожата добива здрав изглед. Свежиот и овошен мирис ги оживува сетилата. Одговара на сите типови кожа. Без додадениПрочитај повеќе