калориски потреби

Лични дневни калориски потреби Епизода 675 – oва прашање за како да одредиш калориски потреби го разговарав и ми го постави Елена. Знам дека многу од вас ги мачи ова прашање особено луѓе кои што барате начин да ослабете. Врз основа на што да направам дефицит и да ослабам. ЛогикатаПрочитај повеќе