кофеин - потреба или задоволство

Прашањето и дилемата на многумина од нас: Кофеин – потреба или задоволство Епизода 577 – Како да ја разбереме фамата за кофеин – потреба или задоволство? – прашање поставено од @natali Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе