кето исхрана

Дали кето исхрана е за тебе Епизода 652 – Што е твоето мислење за кето исхрана? – прашање поставено од @tourbillionheart Многу добро мислење имам за оваа исхрана. Многу е актуелна особено на запад, па дури многу болници и многу доктори ја препорачуваат како антивоспалителна исхрана. Се работи за состојбаПрочитај повеќе