продукти за кожа

5 најважни факти и продукти за кожа Епизода 695 – најдобар избор на продукти за кожа и нејзино одржување во добра кондиција – прашање поставено од @marijatanaskovska. Она што дефинитивно е сигурно е дека исхраната влијае на кожата. Тоа е нашиот најголем орган и многу е жално што луѓето најчестоПрочитај повеќе

факти за колаген

Факти за колаген – протеинот што станува се’ поактуелен и баран Епизода 567 – како до повеќе убавина за кожата, факти за колаген и дали суплементирањето е добра идеја? – прашање поставено од @valori Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе