креатин

Што реално можеш да очекуваш од користење на креатин Епизода 649 – дали ако користиш креатин можеш да правиш повеќе серии на улично вежбање (street workout)? – прашање поставено од @vladimirmitricki Креатинот е супер за да се зголеми енергијата. За оние кои што не знаете, креатинот кога ќе го имаПрочитај повеќе