бел леб

Навистина ли бел леб е штетно Епизода 663 – дали бел леб е добар за консумација ако го јадеме во нормални количини? – прашање поставено од @blazevskirobert Има производи кои што одамна ги бие лош глас. Многу луѓе кога ќе посегнат кон средување на исхраната со цел да намалат килажаПрочитај повеќе

леб месо и риба

Што ако изедеш леб со месо и риба Епизода 642 – дали консумирањето на леб месо и/или риба е штетно? – прашање поставено од @_nikoll.ina Мешањето воопшто не е штетно. Она што е дилемата кај повеќето од луѓето се гласини кои што ни се наметнати од порано. Кога се работиПрочитај повеќе

што правиш со лебот

Типови, количини и начини – што правиш со лебот? Бидејќи е голем тренд на преориентирање кон здраво, сигурен сум дека си размислувал што да правиш со лебот. Голем дел од луѓето почнуваат да купуваат интегрални лебови и пецива. Некои одат и до перфекција па купуваат 100% интегрални лебови од локалниПрочитај повеќе

слабеење без леб благо

Слабеење без леб, благо и газирано – дали е доволно Епизода 599 – Дали слабеење без леб благо и газирано е доволно?? – прашање поставено од @sandramalevska. Се разбира дека не! Добрата исхрана, добриот изглед и тоа како ќе се чувствуваш и колку ќе бидеш здрав/а не е во тоаПрочитај повеќе