лизин по вежбање

Дали суплементација на лизин по вежбање ќе придонесе за подобра регенерација Епизода 694 – Што мислиш за употреба на лизин по вежбање? – прашање поставено од Гого За оние кои што не знаете L-Lysine е аминокиселина која што телото не може да ја создава и мора да се внесе прекуПрочитај повеќе