колаген за убавина

Колаген за убавина – зошто е се повеќе трендинг продукт? Епизода 723 – дали ќе има резултати доколку се користи колаген за убавина? Гледам дека има поделени мислења. – прашање поставено од @_nkoceva_ Колагенот е многу популарен во моментов. Се’ повеќе има продукти и суплемети кои што можеме да ги користимеПрочитај повеќе

избегај и на староста

Избегај и на староста – никогаш не си премлад да размислуваш на тоа Кога сме помлади помислата “избегај и на староста” е некако далеку од нашата реалност. Но како поминуваат години сите ние имаме мисли “замисли да се грижев малку подобро за себе”. Јас за себе често знам да сиПрочитај повеќе