палента

Факти за палента Епизода 661 – Што ќе кажеш за палента? – прашање поставено од @ace.kotev Нема што да кажам и да зборувам овде. Палентата би ја издвоил како одличен продукт. Не знам дали знаеш, палентата доаѓа од пченка, но не се работи за онаа свежа пченка. Всушност таквата пченкаПрочитај повеќе