избегни поправање за викенд

Избегни поправање за викенд – како да биде забавно, но без последици Петок и Сабота не ти викаат “седи дома и избегни поправање за викенд”. Не зависно каде си во моментов со твојот резултат и цел, претерувањето со храна и пиење за време на викенд  не треба да биде комплициранаПрочитај повеќе