пилешки џигер

Пилешки џигер во човечка исхрана Епизода 653 – дали пилешки џигер ако се подготвува варен е здрав? – прашање поставено од @ace.kotev Се потрудив, но не успеав да најдам релевантен податок дали е здрав кога се вари. Јас би те советувал да не го користиш затоа што во пилешкиот дробПрочитај повеќе