после породување

Хроно како избор за после породување Епизода 697 –  дали после породување можам да се ставам на диета како на пример хроно? – прашање поставено од Јана. Јана теоретски можеш и тоа би функционирало. Не само хроно, туку било која диета. Тука не зборуваме само за тип на диета. МногуПрочитај повеќе