пред вежбање

Суплементација за пред вежбање Епизода 656 – дали и кои суплементи се добри за пред вежбање, и конкретно ме интересира за BCAA и аргинин? – прашање поставено од @mustafoskyy Моето мислење е дека најкористениот суплемент за пред вежбање е L-carnitine и креатин особено луѓето инволвирани во класичен и функционален фитнес.Прочитај повеќе