дали работата те здебелува

Се вработи со помалку килограми од сега – дали работата те здебелува Повеќето од нас на прашањето дали работата те здебелува одговараат потврдно, но вината ја префрлаат на седечката работа. Во мојата историја на работни искуства до сега, една од најчестите појави за пауза била реченицата: “дечки, одам јас доПрочитај повеќе