превенција на канцер

Постои ли начин како можеш да воспоставиш контрола и превенција на канцер Деновиве налетав на третиот извештај произлезен за превенција на канцер. Истражување водено од World Cancer Research Fund и American institute for Cancer Research кое што е сеуште во тек и опфаќа податоци на огромен број луѓе, голем бројПрочитај повеќе