сончоглед

Сончоглед – до кога е здрав Епизода 692 – Какви се нутритивните вредности на сончоглед и дали е штетен? – прашање поставено од @vikiperoska Не е штетен и не постои храна особено од растително потекло што е штетна освен ако не зборуваме за печурки отровни :). Сончогледот станува штетен когаПрочитај повеќе