храна за топење масти

Постои ли храна за топење масти Епизод 600 – дали можеш да ми споделиш и предложиш храна за топење масти? – прашање поставено од @kmickovska Не постои храна што помага во топење на масти, помагаат навиките кои што ги имаш. Најчесто сметаш дека храна како благо, леб и газирани соковиПрочитај повеќе