кардио тренинг

Дали и колку кардио тренинг ти треба Епизода 662 – Колку часа кардио тренинг е доволно да се прави во текот на една недела? – прашање поставено од @mimi.markovic Во суштина не постои доволно или нормано. Не постои граница, часови или минути кога е најдобро и колку пати во неделата.Прочитај повеќе

кардио за мускулна маса

Дали ти е потребно кардио за мускулна маса Епизода 633 –  дали со тренинзи кардио за мускулна маса може да биде штетно? И дали е добро барем еднаш еднаш во неделата кардио од еден час? – прашање поставено од @_b0j4n_ Нема шанси да паѓаат мускулите со кардио тренинзи. Претпоставувам воПрочитај повеќе