Епизода 563- лимон наутро

Епизда 563 – лимон наутро Епизода 563 – лимон наутро пијам веќе 3 месеци. Дали треба да направам некаква кратка пауза? – прашање од Катерина Ристоска. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Немам глад наутро – зошто е оваа појава? Постојат два типа на луѓе, едни од нив се оние што ќе кажат – немам глад наутро. Другата група која е помалубројна јаде, но што јаде и колку е тоа во ред зборувавме овде. Е сега можеби под утро подразбираш целиот периодПрочитај повеќе