јајца секој ден

Холестерол, килограми или ништо – јајца секој ден? Епизода 603 – дали е добро да се јадат варени јајца секој ден? – прашање поставено од @tea.stojanovska Добро е дефинитивно. И јас изминатиот период, односно се работи за период од три или четири месеци каде што секој ден имам 3-4 јајцаПрочитај повеќе

beta heart

Beta heart – хранлив производ во прав Beta heart ја содржи клучната состојка бета-глукан од овес на OatWell™. Овесните бета-глукани докажано го намалуваат холестеролот во крвта. Високиот холестерол е ризик-фактор за коронарни срцеви заболувања. Бета-глуканите помагаат во одржувањето на нормално ниво холестерол во крвта.* ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ 1 мерица  Beta heart® обезбедува: – 1,5 гр.Прочитај повеќе