храна пред вежбање

Каква, кога и колку храна пред вежбање Епизода 680 – како треба да изгледа оброкот и храна пред вежбање? И колку време пред вежбање треба да јадам? – прашање поставено од Игор Ако провериш на интернет за оваа тема, главата ќе ти се направи шпагети :). Луѓето имаат претстава декаПрочитај повеќе