вежбање после царски

Кога е најдобро време да почнеш со вежбање после царски? Епизода 721 – пред шест месеци се породив, па дали овој период е доволен за да можам да почнам со вежбање после царски? – прашање поставено од Валентина. Валентина, ова прашање најмалку знаев да ти го одговорам. Тотално ми еПрочитај повеќе