вода и целулит

Вода и целулит – дали пиењето повеќе вода ќе ти помогне За вода и целулит не сум зборувал еднаш. Целулитот ако не се лажам беше опфатен минатата или пред минатата недела. Зборував на темата целулит, односно дали може да го снема за секогаш и што може да му влијае заПрочитај повеќе

трајно отстранување на целулит

Постои ли начин за трајно отстранување на целулит Епизода 618 – дали постои трајно отстранување на целулит? – прашање поставено од @krsteva.tamara Целосно ќе исчезне доколку целосно и трајно практукуваш навики кои што ќе ти помогнат во тоа. И не само во тоа, затоа што не постојат конкретни навики заПрочитај повеќе