цигари и вежбање

Дали можеш да компензираш цигари и вежбање Епизода 616 – дали комбинацијата на цигари и вежбање претставуваат проблем?  – прашање поставено од @yugo1skala101 Не мора да вежбаш. Цигарите секако ќе ти претставуваат проблем :). Но, кога се работи еве за вежбање многу луѓе постајно се надеваат, а претпоставувам и тиПрочитај повеќе