зелен чај

Зелен чај и влијание врз метаболизмот Епизода 669 – Дали зелен чај влијае позитивно врз метаболизмот? – прашање поставено од @asije.nuredini Сигурно не ти треба Јосиф за да ти каже дека овој чај добро вијае врз метаболизмот. Хранливата вредност и составот на зелениот чај заедно со сите антиоксиданси, најмногу помагаПрочитај повеќе

Хербален напиток со кофеин

Хербален напиток со кофеин – нискокалоричен освежителен напиток со зелен и црн чај Хербален напиток со кофеин – замена за кафе, а во исто време и помагач на топењето на масти. Запознај го производот што нема шанси да не го почуствуваш уште со првата чаша. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Нискокалоричен, околу 6Прочитај повеќе