чиа семе

Чиа семе – колку ти фали за да премине во нездраво? Епизода 573 – колку чиа семе е доволно да внесувам, а притоа да не претерам затоа што содржи големо количество на протеини, масти, витамини и минерали? – прашање поставено од Марија Стојчевска Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал илиПрочитај повеќе