јадење под стрес

Дали јадење под стрес всушност го намалува стресот Јадење под стрес обично не го намалува стресот, а ако се практикува премногу често, може да ги зголеми и килограмите. Емоционалното јадење одвреме-навреме ни се случува на повеќето од нас. Можеби си се развеселил со канче сладолед по невообичаено тежок ден. НоПрочитај повеќе