претерување со здрава храна

Дебелеење при претерување со здрава храна Епизода 630 – дали ќе се случи дебелеење при претерување со здрава храна особено со јаткастите плодови? – прашање поствено од @stefan_pan Дефинитивно дека може и треба да се случи. Всушност и нема по фрустрирачко нешто од тоа да “се храниш здраво ” аПрочитај повеќе