стоп за јо-јо

Зошто никако да направиш стоп за јо-јо ефкетот Одамна е веќе познато дека стоп за јо-јо ефект во слабеењето речиси и да е невозможно кај луѓето што се на премногу строг режим на исхрана за слабеење. Едноставно е невозможно да се придржуваат долго време. Штом ќе направат грешка и ќеПрочитај повеќе