заборави ја вагата засекогаш

Или остани роб или заборави ја вагата засекогаш Денес ќе ти кажам нешто тотално спротивно на она што ти кажува логиката, а тоа е заборави ја вагата засекогаш. Можеби сте чуле дека мускулите тежат повеќе од масното ткиво, но тука се работи и за нешто друго. Еден килограм масно ткивоПрочитај повеќе