fasting

Дали FASTING е за тебе Епизода 638 – како да се прекине и дали за време на fasting е добро да се вежба? – прашање поставно од @makuuuuu и @nikipikisipi Како и колку обемен може да биде првиот оброк? Дали да се вежба или да не се вежба? Кога даПрочитај повеќе